Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo’s

U wilt uw bedrijf in de markt zetten, uw doelgroep laten zien wat u doet, waar u voor staat en waar u hen mee van dienst kan zijn. Het is hierbij van groot belang dat het verhaal klopt (bekijk ook storytelling in ons menu) en op de juiste manier wordt vormgegeven. Dit kan op verschillende manieren en via vele kanalen vertoond worden. Aan de hand van uw doelstellingen en doelgroep bekijken we welke uitvoer het beste past.

Commercial

Een online commercial biedt vele mogelijkheden en draait om het neerzetten van uw brand. Online video kan via vele kanalen verspreid worden, bijvoorbeeld op uw eigen website, YouTube, of op websites waar uw doelgroep zich bevindt. Online commercials hoeven niet duur te zijn. In tegenstelling tot tv commercials hoef je namelijk geen zendtijd in te kopen! Wij denken graag met u mee over het concept, uw verhaal, maar mocht u deze al hebben kunnen wij ook enkel de productie op ons nemen.


Advertorial

Een advertorial is een video welke in combinatie met een artikel overkomt als een puur redactioneel artikel. Denk bijvoorbeeld aan een artikel over deelnemers welke een prijsvraag winnen. In samenwerking met een bedrijf wordt in een video getoond welke prijs de mensen winnen, hoe blij ze met deze specifieke prijs zijn en wat ze er allemaal mee kunnen.... Dit wordt in eerste instantie bekeken als video waar mensen gelukkig gemaakt worden, maar gaat in essentie over waarmee de mensen gelukkig gemaakt worden. Dit is een voorbeeld van een invulling, maar zo zijn er uiteraard vele meer. Wij denken graag met u mee over een passend concept!

Testimonial

In plaats van zelf te vertellen wat u doet en het verkopen van uw brand, kunt u dat natuurlijk nog beter door uw klanten laten doen! Een testimonial is een perfecte manier om uw referenties aan te vullen met een video waarbij uw klanten voorbij komen en zij vertellen hoe tevreden zij zijn over uw bedrijf. Video met berichten van klanten over u komen geloofwaardig over op potentiele klanten en kunnen soms net dat extra zetje in de goede richting geven. Wij zorgen ervoor dat iedereen goed in beeld komt en uw bedrijf in het zonnetje wordt gezet!

Animatie

Animaties kunnen in vele vormen gemaakt worden, 2D, 3D, getekend, etc. Wij zullen in samenwerking met u gaan kijken welke vorm het best aansluit bij uw wensen, doelgroep en doelstelling. Na het vormgeven van het concept zullen de illustrators en animators aan de slag gaan om uw animatie te produceren. U kunt deze op uw website, YouTube, social media en bijvoorbeeld op een beurs vertonen!

En meer…

Bent u op zoek naar een ander soort video of weet u nog niet zeker hoe u uw video vorm wilt geven? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en het kijken naar de mogelijkheden!