Productvideo

Productvideo’s

U wilt uw doelgroep kennis laten maken met uw product of dienst, het merk in de markt zetten, uitleggen wat het doet, hoe het werkt of hoe u hen van dienst kunt zijn. Of u wilt uw eigen werknemers leren hoe zij bijvoorbeeld met nieuwe software aan de slag kunnen. Wat u ook wilt, wij maken een concept op maat!

Promotievideo

Een event, product of dienst promoten. Dit kan middels een promotievideo, waarbij de focus ligt op de branding. Een video welke uw doelgroep inspireert en ze overzet tot actie! Met een innovatieve en creatieve video zult u zeker uw doelstelling behalen.

Instructievideo

Mensen zijn erg beeldend ingesteld. Een instructievideo bij uw handleiding is de manier om extra duidelijkheid te scheppen over hoe bijvoorbeeld uw product werkt, hoe het ingesteld moet worden of hoe in elkaar gezet. Op deze manier hoeven er geen lange teksten meer gelezen te worden en kan uw doelgroep zo aan de slag!

Animatie

Een animatie voor uw product of dienst? Ook dat kan! U kunt een animatie gebruiken voor diverse doeleinden, als promotievideo of als educatiemiddel.


Educatievideo

Een educatievideo wordt voornamelijk gebruikt voor intern gebruik. Zo kunt u uw werknemers bijvoorbeeld leren over een nieuw systeem of nieuwe bedrijfsprocessen. Ook dit kan in vele variaties, denk bijvoorbeeld aan een presentatie door een persoon uit uw bedrijf of een animatie.

En Meer…

In video zijn er vele opties en variaties. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken en werken graag met u aan een op maat gemaakt concept!