Werkwijze

Werkwijze

Bij Trufa media werken wij altijd in vier fasen om zo tot het beste resultaat te komen. Elke fase eindigt altijd met een check of u tevreden bent, zo niet, dan gaan we het anders doen. Zo ja, dan gaan we verder! We zullen u altijd tijdens het gehele process op de hoogte houden van de vorderingen, zodat u precies weet wat er gebeurt.

1. Briefing

Om ervoor te zorgen dat de doelstelling bereikt wordt is het belangrijk eerst een goede briefing te hebben, waarbij wij naar uw wensen luisteren en grondig onderzoek verrichten naar uw doelgroep. Zo zorgen wij ervoor dat de boodschap ook echt bij uw doelgroep aan zal komen!

3. Productie

Dan is het tijd voor de productie van uw video! Dit betekent het filmen van de video met de gepaste crew en het editen ervan. Wij gebruiken hiervoor de nieuwste technologie├źn voor een optimaal resultaat.


2. Concept

Wanneer duidelijk is wat de doelgroep voor de video zal zijn gaan we aan de slag met het ontwikkelen van het concept. Hierbij bepalen we hoe de video, het script en draaiboek eruit gaan zien4. Aanlevering

Wanneer wij allen tevreden zijn met het resultaat wordt het aangeleverd. Altijd rechten-vrij en inclusief muziek/voice-over en een correctieronde.